VISUAL CRAFTER

Brig is een studio voor multidisciplinair grafisch ontwerp gevestigd in Brussel en gespecialiseerd in creatief design & webdesign, identiteitscreatie en typografisch werk. Wij helpen KMO's om hun merken te versterken zonder gedoe via ons 6 pijlers programma voor merkontwikkeling.

Bepaal de behoeften van de zaak of cliënt.

Laten we een kopje thee (of koffie) drinken en praten over de mogelijke problemen of behoeften van uw bedrijf en hoe we daar samen een oplossing voor kunnen vinden.

Onze klantenlijst telt zowel freelancers als KMO's, die in de meest uiteenlopende sectoren actief zijn, van vioolbouwers tot actoren in de chemische industrie. Het hoeft geen betoog dat hun behoeften zeer uiteenlopend zijn.

Onze aanpak is gepersonaliseerd en altijd "à la carte". Op basis van onze meer dan 20 jaar kennis en expertise stellen wij voor wat volgens ons de beste oplossing is voor u en/of uw bedrijf..

Branding is overal.

Met een goede branding die het juiste imago van uw bedrijf weergeeft, kunt u zowel nieuwe klanten aantrekken als bestaande klanten overtuigen om met u te blijven samenwerken. Houd in gedachten dat uw visuele identiteit is hoe u overkomt op de buitenwereld.

Het is daarom echt belangrijk dat al uw off- en online communicatie in lijn is met uw branding.

Wij kunnen u helpen bij het ontwikkelen en versterken van uw merk op uw website, mobiele app ontwerpen, jaarverslag, e-mailing templates, gedrukte communicatie, en méér.

User experience, user interface (UX/UI).

Veel communicatie verloopt nu digitaal, we moeten dus vooral op letten dat interfaces (websites, mobiele apps, portals,...) intuïtief en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Het gaat er niet alleen om dat het er goed uitziet, maar ook dat het soepel werkt.

Het kiezen van de juiste technologie voor uw website.

Zoals we al eerder zeiden, heeft elk bedrijf specifieke behoeften.

Het geldt ook wanneer u begint met het maken van een website.

Wij stellen statische websites in html en css/scss (met frameworks als Bootstrap, Semantic UI, enz. voor uw website die u niet zelf hoeft te beheren.

WordPress CMS voor websites die u zelf wilt kunnen bewerken.

En voor meer ingewikkelde architecturen werken we samen met een ontwikkelbureau dat hun eigen CMS heeft ontwikkeld, dat volledig aanpasbaar is.

Verbeter uw zichtbaarheid op het web.

Wij kunnen u helpen met simpele oplossingen om uw zichtbaarheid op het web te verbeteren.

Verbeter uw aanwezigheid bij zoekmachines met de beste ranking door simpelweg een juiste en korte inhoud op uw website voor te stellen (natuurlijke referencing).

Activeer uw merk met online campagnes op sociale netwerken (Facebook, LinkedIn, Instagram,...).

Houd uw klanten op de hoogte door regelmatig en to the point e-mails te versturen.